Villkor

- Uthyrning sker söndag-söndag. Incheckning från kl. 15.00. Utcheckning senast kl. 11.00.

- Rökning och husdjur är ej tillåtna.

- Städning ingår inte, utan det sköts av hyresgästerna.

- Max 6 vuxna får övernatta per stuga.

- Ansvarig hyresgäst måste vara minst 25 år fyllda.

- Tvättmaskinen får användas mot betalning

Övriga hyresvillkor hittar du nedan:
 

Allmänna hyresvillkor 

Hyresvillkoren överensstämmer med branschföreningar och Konsumentverkets riktlinjer.
Bytesdagar är söndagar om inget annat avtalats.

Ansvarig uthyrare

Ansvarig uthyrare är Karin Linnros och Hans Linnros Åström, Ektorpsvägen 22, 131 47 Nacka, Tel: 0735-394477 och 070-1732995

När blir bokningen bindande?

När anmälningsavgiften är betald har ni godkänt bokningen och den är bindande. Anmälningsavgiften räknas av från hyran.

När skall det betalas?

Anmälningsavgiften på 900 kr/vecka skall betalas inom 10 dagar från det vi sänt bekräftelsen till er. Resten av hyran skall betalas 30 dagar före avtalad ankomstdag. Om bokningen sker senare än 30 dagar före avtalad ankomstdag skall hela hyran betalas in inom 10 dagar.

Vad händer om du inte betalar i tid?

Om du inte betalar anmälningsavgiften i tid har vi rätt att stryka din bokning. Om du inte betalar hyran i tid räknas det som en avbokning från er sida och då gäller reglerna för avbokning.

Vad gäller om du vill avboka?
Avbokning görs muntligen eller skriftligen till oss. En skriftlig avbokningsbekräftelse skickas till dig. Om du bokar av tidigare än 30 dagar före avtalad ankomst, behöver du inte betala mer än expeditionsavgift på 900 kr. Om du avbokar senare än 30 dagar före avtalad ankomst, måste du betala 90 % av hyran. Om vi lyckas hyra ut stugan till någon annan återbetalar vi till dig ett belopp som motsvarar den nya hyresgästens hyra minus expeditionsavgiften på 900 kr.

Vad har du som hyresgäst för rättigheter?

Du har rätt att disponera den hyrda stugan från kl. 15.00 ankomstdagen fram till kl. 11.00 avresedagen. Om du har klagomål bör du framföra dem till oss snarast möjligt, helst dagen efter ankomstdagen. Fel som uppstår under vistelsen skall du anmäla omgående så att vi får en chans att rätta till det.

Vad har du som hyresgäst för skyldigheter?

Du måste vårda stugan väl och följa de ordningsregler och bestämmelser som gäller. Du som bokat ansvarar själv för alla skador, som uppstår på fastigheten och dess inventarier, genom att du eller någon i ditt sällskap varit vårdslös. Eventuella förluster av inventarier eller skador skall regleras innan avfärd.

Det är rökförbud inne i stugorna, även i uterummen.

Mellan kl. 23.00 till 07.00 skall hyresgästen iakttaga största hänsyn och tystnad mot omgivande grannar.

Du får inte låta fler personer övernatta än vad stugan är avsedd för.

Stugan är komplett utrustad för självhushållning. Sänglinne, handdukar, hushålls- och toapapper samt städning ingår inte i hyrespriset. Stugan skall städas ordentligt före avresa. Uppsatta städinstruktioner skall följas. Om städningen missas faktureras du en städavgift på 1500 kr.

Nyckeln skall återlämnas på avtalad plats vid avresa. Om den inte lämnas eller om den tappas måste vi byta lås och du faktureras kostnaden för detta.

Vad händer om vi inte kommer överens?

Vänd dig direkt till oss med eventuella klagomål. Tänk på att dina möjligheter att få rättelse minskar om du dröjer med att klaga. Om vi inte kommer överens, kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden eller konsumentvägledaren i din hemkommun.